سعیده قدس
سعیده قدس، بنیان گذار محک و نحوه تأسیس موسسه خیریه محک در این مقاله مورد تحلیل و بررسی تفصیلی قرار می گیرد. شاید وقتی در ابتدا نام سعیده قدس را بشنوید خیلی برای شما آشنا نباشد و فکر کنید که یک ساده است، ولی ایشان بنیان گذار محک است و به این زن ایرانی لقب فرشته نجات را داده اند. راز احداث موسسه محک چیست؟ کیانا شریفی دختر سعیده قدس چه نقشی در ایجاد موسسه خیریه محک داشته است؟ نام موسسه محک با کودکان سرطانی گره خورده است. همانطور که می دانید ما همیشه سعی داشته ایم تا در مقالاتی که برای شما ارائه می دهیم به راز و تکنیک های افراد موفق جهان بپردازیم تا شما با الگو برداری و استفاده از این قوانین به موفقیت برسید و مطالعه سرگذشت کارآفرینان برتر ایرانی را برای کشف این رازها و قوانین هموارتر می کند. در این مقاله سایت موفقیت ملک پور قصد دارد تا به زندگی “سعیده قدس” در جمع 50 زن برتر جهان بپردازد.
سعیده قدس کیست؟
سعیده قدس در سال 1330 در شهر تهران دیده به جهان گشود و یکی از برترین کارآفرینان ایرانی، نویسنده و بنیان گذار محک می باشد. وی از دوران کودکی به نویسندگی علاقه زیادی داشت و در اکثر مواقع وقت های خالی به نویسندگی می پرداخت. می توان گفت همین علاقه او به نویسندگی که یکی از مهمترین ارث های کودکی او می باشد باعث شده سعیده قدس همین حالا هم کتابهای مختلفی را منتشر کند. یکی از معروف ترین کتاب های او کتاب «کیمیا خاتون» است که مورد توجه افراد زیادی قرار گرفته است.سعیده قدس از دانشگاه تهران کارشناسی جغرافیا با گرایش سیاسی را دیافت کرد و پس اتمام تحصیل بعنوان کارشناس برنامه و بودجه در اداره دخانیات مشغول شد. همزمان با کار در رشته جامعه شناسی شهری در مقطع کارشناسی ارشد قبول شد و پس از چند سال در وزارت صنایع و معادن مشغول فعالیت شد. این بانوی ایرانی که به فرشته نجات معروف است در سال 2008 از سوی روزنامه وال استریتژونال جز 50 زن برتر سال با رتبه 45 معرفی شد.
سعیده قدس و راز احداث موسسه محک
راز احداث موسسه محک در کیانا شریفی دختر سعیده قدس می باشد. کیانا شریفی در سن دو سالگی به سرطان مبتلا شد.سعیده قدس برای درمان فرزندش اقدام کرد و در طی این اقدام او با کمبودها، مشکلات و رنج های فراوانی که برای خانواده های بی بظاعتکودکان سرطانی که حتی منجر به فلج شدن زندگی این خانواده ها می شد روبرو شد. سعیده قدس در یکی از سخنرانی هایش که برای جمعی از خیرین که درباره نحوه تأسیس موسسه خیریه محک سخنرانی می کرد، عنوان کرد که «وقتی ناراحتی آنها را دیدم، از بیقراری خودم خجالت کشیدم». او بر اثر روبرو شدن با این خانوده ها که در مراجعه های مکرر وی به بیمارستان برای درمان دخترش پیش می آمد تصمیم گرفت تا کاری انجام دهد. سعیده قدس نذر کرد اگر دخترش کیانا شفا پیدا کند هر کاری در توانش باشد برای خانواده های کودکان سرطانی بی بضاعت انجام بدهد. خوشبختانه کیانا شریفی دختر سعیده قدس شفا پیدا کرد و در حال حاضر فارغ التحصیل رشته MBA از دانشگاه استنفورد می باشد. سعیده قدس این بانوی خیر ایرانی هم به کمک دوستان و خانواده موسسه محک یا «موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان» را تأسیس کرد. محک در سال 1370 بعنوان یک موسسه غیردولتی و غیرانتفاعی برای خدمت به کودکان سرطانی و خانواده هایشان به ثبت رسید.سعیده قدس بنیانگذار موسسه محک ابتدا کار خود را از زیر زمین شروع کرد اما در حال حاضر به لطف پشتکار سعیده قدس و حامیان و داوطلبان خیر محک به نامی معتبر و بین المللی تبدیل شده و بیش از 22 هزار کودک بیمار تحت حمایت خود دارد. در حال حاضر محک دارای مقام مشورتی را از سوی شورای اقتصادی_ اجتماعی سازمان ملل متحد (ECOSOC) را در کارنامه خود دارد و در سال 1386 موفق به افتتاح بیمارستان فوق تخصصی کودکان سرطانی با زیربنای 18000 متر مربع شد. امروزه محک در حوزه های تحقیق، پیشگیری، درمان، خدمات بهداشت و درمان کودکان مبتلا به سرطان، بزرگترین مرکز درمان تخصصی کودکان سرطانی در خاورمیانه به شمار می رود.
سعیده قدس در جمع 50 زن برتر جهان
سعیده قدس در حال حاضر الگوی بسیاری از بانوان خیر ایرانی که در کشور به فعالیت های خیرخواهانه می پردازند. سعیده قدس این بانوی خیر ایرانی که به فرشته نجات نیز معروف است در سال 2008 از سوی مجله وال استریت ژورنال در جمع 50 زن برتر جهان قرار گرفت که یکی از بزرگترین افتخارات این بانوی خیر می باشد.سعیده قدس توانسته موسسه ای را تأسیس کند که در حال حاضر با گذشت 25 سال بیش از بیست و دو هزار کودک مبتلا به سرطان را تحت پوشش قرار بدهد و هزینه های بالای این بیماری را تا حد زیادی برای خانواده های بی بضاعت کاهش بدهد.
سعیده قدس و سخت پایانی
سعیده قدس، بنیان گذار محک و نحوه تأسیس موسسه خیریه محک در این مقاله مورد تحلیل و بررسی تفصیلی قرار گرفت. این بانوی خیر ایرانی که پس از مبتلای فرزند دلبندش کیانا به سرطان در سن 2 سالگی که برای درمان او اقدام کرد، در این جریان با خانواده هایی روبرو شد که از توان مالی بسیار پایینی برخوردار بودند باعث شد تا او نذر کند اگر کیانا از سرطان شفا پیدا کند، هرکاری که از دستش بر می آید را برای این خانواده ها انجام بدهد.خوشبختانه کیانا شریفی دختر سعیده قدس شفا پیدا کرد و در حال حاضر فارغ التحصیل رشته MBA از دانشگاه استنفورد می باشد. سعیده قدس هم این بانوی خیر ایرانی در سال 1370 به کمک دوستان و خانواده موسسه محک یا «موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان» را تأسیس کرد.امروزه محک در حوزه های تحقیق، پیشگیری، درمان، خدمات بهداشت و درمان کودکان مبتلا به سرطان، بزرگترین مرکز درمان تخصصی کودکان سرطانی در خاورمیانه به شمار می رود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.