ساره امیری
ساره امیری کیست؟ ما در این مقاله به بررسی زندگی و موفقیت های ساره اميري وزیر علوم امارات میپردازیم. شاید برای شما سوالاتی نظیر اینها پیش آید که پدر ساره امیری کیست؟ ساره امیری متولد کجاست؟ ساره الامیری اهل کجاست ؟ ما در این مقاله به همه سوالات شما در مورد بیوگرافی ساره امیری مهندس علوم امارات و میزان تحصیلات ساره امیری پاسخ خواهیم داد. شما می توانید مقالات زنان و مردان موفق ایرانی را در وبسایت موفقیت موسسه ملک پور مطالعه نمایید.
آنچه در این مقاله میخوانیم
بیوگرافی ساره امیری
ساره امیری متولد کجاست ؟ ساره امیری دختر بلوچ تبار ایرانی در نیکشهر، منطقه چابهار در استان سیستان و بلوچستان متولد شده است. او متولد سال ۱۳۶۶ می باشد و وقتی که مقطع راهنمایی را در ایران به اتمام رساند به همراه خانوادهاش به کشور امارات مهاجرت نمود. مقطع دبیرستان را در کشور امارات به اتمام رساند و در سال ۲۰۰۴ به عنوان دانشجو مشغول به تحصیل در دانشگاه آمریکایی شارجه شد. چهار سال بعد یعنی در سال ۲۰۰۸ از دانشگاه آمریکایی شارجه به عنوان مهندس کامپیوتر، دوران کارشناسی خود را با موفقیت پشت سر گذاشت و فارغ التحصیل شد.
ساره امیری علیرغم اینکه پس از اخذ مدرک کارشناسی شرایط تحصیل در بهترین دانشگاههای دنیا را داشت، اما در همان کشور امارات ماند و تحصیل خود را در مقطع کارشناسی ارشد ادامه داد. ساره امیری در سال ۲۰۰۹ و وقتی که تنها ۲۲ سال داشت در سمت مهندس برنامه فضاپیما در مرکز سیستم کنترل از راه دور ماهواره دبی ست یک، در تیم برنامه ریزی و کنترل مشغول به کار شد و پنج سال در این موقعیت شغلی مشغول به کار بود. در سال ۲۰۱۵ برای مدیریت پروژه ساخت و پرتاب کاوشگر امید به عنوان رئیس شاخه هوافضا انتخاب شد. پادشاه دبی و نخست وزیر امارات (محمد بن راشد آل مکتوم) علاوه بر اینکه ساره امیری را به عنوان رئیس شاخه هوافضا برای مدیریت ساخت و پرتاب کاوشگر امید انتخاب کرد، علاوه بر آن او را به عنوان رئیس تیم اکتشاف مریخ و رئیس شورای دانشمندان امارات نیز برگزید. این شورا از سال ۲۰۱۶ در کشور امارات تشکیل شده است.
ساره امیری کیست؟
سارا امیری وزیر علوم امارات و مدیر ایرانی پرتاپ پروژه موشک در امارات است. او یکی از معدود زنانِ وزیر کشور امارات می باشد. ساره امیری از زنان تاثیرگذار در جهان می باشد که اهل کشور ایران است. او در جایی متولد شده که سادهترین حقوق زنان به دلیل تعصبات قومی نقض میشود و از ساده ترین امکانات زندگی نیز محروم هستند. همانطور که میدانید در منطقه محروم متولد شده است اما محرومیت از سادهترین حقوق انسانی باعث نشده که وی از حرکت باز ایستد، بلکه به یکی از زنان موفق در عرصه هوا و فضا تبدیل شده است. کشور امارات جزو کشورهایی است که در زمینه صنعت هوافضا سرمایه گذاری نموده اند. مقامات کشور امارات از ساره امیری به عنوان زنی پرقدرت نام برده اند که با جسارت مثال زدنی اش توانسته است در پروژههای بزرگی در حوزه علوم فضایی درخشان باشد.
ساره امیری میگوید از کودکی کتابهایی میخواندم و یا عکسهایی را در زمینه سیارات مطالعه میکردم. ساره امیری در آغاز ۳۰ سالگی ریاست عملیات علمی خارقالعاده و معاونت پروژه تحقیقات فضایی مریخ را به عهده دارد. وظیفه او در این سمت ارسال کاوشگر به مریخ و ایجاد یک پایگاه تحقیقاتی در این سیاره است. در این ماموریت قرار است که کاوشگر امید از شرایط آب و هوایی سیاره مریخ گزارشاتی را برای دانشمندان ارسال نماید و هدف دوم از پرتاب این کاوشگر، انتقال اتکای اقتصاد کشور امارات از نفت به علوم دیگر است و به همین خاطر نیز کشور امارات در این زمینه سرمایه گذاری عظیمی نموده تا بتواند دانشمندان بیشتری را در این زمینه پرورش دهد.
ساره امیری درهمین راستا توانسته است با مدیریت درست در این زمینه مراکزی را برای تربیت و آموزش کودکان و نوجوانان در زمینه هوا و فضا با همکاری پژوهشگرانی از آمریکا ایجاد نماید. او استعداد های علمی را کشف و به پرورش آنها میپردازد. ساره امیری در مصاحبهای با یکی از مجله های عربی با نام خلیج گفته است وقتی که در روز اول در مرکز فضایی بن راشد شروع به کارکردم هرگز فکر نمیکردم که پا گذاشتن در این حرفه اولین گام مهم من به سوی دستیابی به یک رویای دیرینه ام است.
این شغل به من اجازه کشف فضا و تجربه کردن کار با ماهواره را هدیه داد. وقتی که برای اولین روز وارد محیط کار شدم متوجه شدم که باید به خودم تکیه کنم. و هیچ شخص با تجربهای در آنجا وجود نداشت که به من در مورد کار آموزش دهد. کلیه اعضای تیم فضایی مرکز بهداشت برای بار اول بود که با بخش فنی ماهواره کار میکردند که بزرگترین نفر بین ما به لحاظ سنی ۲۷ سال بیشتر نداشت. یک هدف مشترک داشتیم و آن طراحی و پرتاب ماهواره به فضا بود. او میگوید اکثر فارغ التحصیلان دانشگاه های امارات و البته ۵۰ درصد از نیروهای سازمان فضایی در امارات زن هستند. همچنین او میگوید در کشور امارات نابرابری جنسیتی که در بسیاری از کشورها دیده میشود وجود ندارد و جنسیت او هیچ تأثیری در انتخاب وی در این منصب نداشته است.
ساره امیری در سال ۲۰۱۵ از سوی انجمن جهانی اقتصاد به واسطه فعالیت هایی که در زمینه گسترش علوم فناوری و مهندسی انجام داده است، به عنوان یکی از ۵۰ دانشمند جوان برتر جهان معرفی شده بود. او می گوید وقتی که دوازده سالم بود برای اولین بار تصویری از کهکشان آندرومدا، نزدیکترین کهکشان راه شیری دیدم، کنجکاوی من نسبت به فضا زیادتر شد و باعث شد با علاقه و اشتیاق هر چیزی را که مربوط به فضا می شد دنبال کردم.
سوالات متداول در مورد ساره امیری
✔️ ساره امیری چگونه وارد حوزه هوا و فضا شده و به چه موقعیتی در امارات رسیده است؟
او در سال ۲۰۰۸ پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه آمریکایی شارجه در امارات، به عنوان مهندس کامپیوتر به دنیای کار وارد شد. او در سمت مهندس برنامه فضاپیما در مرکز سیستم کنترل از راه دور ماهواره دبی ست یک، در تیم برنامه ریزی و کنترل مشغول به کار شد. پس از پنج سال در این موقعیت، در سال ۲۰۱۵ به عنوان رئیس شاخه هوافضا منصوب شد و پس از آن به مدیریت پروژه ساخت و پرتاب کاوشگر امید رسید.
✔️ چه ماموریتهایی در زمینه فضاشناسی و کاوشهای فضایی در امارات بر عهده ساره امیری قرار دارد؟
او در حال حاضر به عنوان رئیس شاخه هوافضا و رئیس تیم اکتشاف مریخ در امارات فعالیت میکند. وظیفه او شامل ارسال کاوشگر به مریخ و ایجاد یک پایگاه تحقیقاتی در این سیاره است. این ماموریت به منظور گزارشاتی از شرایط آب و هوایی سیاره مریخ به دانشمندان و همچنین انتقال اتکای اقتصاد کشور امارات از نفت به علوم دیگر انجام میشود.
✔️ چه دشواریها و چالشهایی در مسیر حرکت ساره امیری به عنوان یک زن در حوزه علوم فضایی و مهندسی وجود داشته است؟
خانم امیری به عنوان یک زن ایرانی در حوزه هوا و فضا در کشور امارات فعالیت میکند. او در یک منطقه که حقوق زنان به دلیل تعصبات قومی نقض میشود، به دنیای علوم فضایی و مهندسی وارد شده است. او با محدودیتهای اجتماعی و محرومیت از برخی حقوق انسانی مواجه شده، اما با جسارت و استعداد علمی خود، توانسته است در این زمینه موفقیتهای بزرگی کسب کند. در کشور امارات، او نشان داده است که جنسیت در انتخاب مقامات و موقعیتهای ارشد نقشی ندارد و زنان نیز میتوانند در زمینههای علمی و فنی پیشرفت کنند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.