درس بخونیم یا نخونیم؟
درس یا کار، عاقبت درس خواندن در ایران و درس بهتره یا هنر از مواردی است که در این مقاله برای شما عزیزان مورد تحلیل و بررسی علمی قرار خواهد گرفت. در این ویدئو می خواهیم به یک سوال اصلی و اساسی پاسخ دهیم. این که باید اصلا درس بخوانیم یا نخوانیم؟ و اینکه بهترین رشته تحصیلی در دنیا چیست؟ خیلی ها این سوال را می پرسند. این که به نظر شما بهترین رشته تحصیلی چه رشته ای است و با چه رشته ای می توان پول خوبی درآورد. این مقاله به خیلی از شما عزیزان کمک می کند که اصلا درس بخونیم یا نخونیم؟ چرا که این یک سوال اساسی است و به فلسفه زندگی شما بر می گردد. پس در این مقاله با ما همراه باشید تا نکاتی آموزنده و جالب را در این خصوص که چرا باید درس بخوانیم؟ در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. همچنین شما عزیزان می توانید در ویدیوهای موفقیت موسسه ملکپور اطلاعاتی کاربردی و رایگان را در مورد ابعاد مختلف موفقیت کسب کنید و صدها نکته آموزنده دیگر را دریافت نمایید.
ویدیو کوتاه استاد ملکپور در مورد بهترین رشته تحصیلی در 30 ثانیه
در ادامه ویدیو کامل را ملاحظه می فرمایید
فایل ویدیویی استاد ملکپور در خصوص بهترین رشته تحصیلی
- 31 لایک
- 24 دقیقه
- 8 K
فایل صوتی این ویدیو
- دانلود
- 24 دقیقه
- 8 K
کار یا درس استاد ملک پور
من خاطرم است که در زمینه مهاجرت و موفقیت کار می کردم و مادامی که درس می خواندم آرام آرام رشد کردم. خیلی ها گوشه ای از زندگی من را می دانند. به عنوان یک انسان موفق و یک استاد راهنما از من یاد می کنند. من مدام مشغول درس خواندن بودم که در هنر جذب ثروت و هنر زندگی کردن هم کاملا توضیح دادم. هر کاری که انسان انجام می دهد می بایست هدفمند باشد و درس خواندن هم از این امر مستثنا نمی باشد. اگر هدف از کسب دانش و تحصیل برای همه ما واضح و روشن باشد قطعا خیلی از تصورات و پیش فرض های غلط ما برطرف خواهد شد. هر شخصی از تحصیل و کسب علم هدفی دارد. شخصی می خواهد از این طریق کسب درآمد کند و برخی هم درس خواندن را رسیدن به موقعیت های اجتماعی و به دست آوردن قدرت می دانند. سوالی که در ایران و میان مردم ما بسیار زیاد تکرار می شود این است که برای رسیدن به موفقیت لزوما باید درس خواند یا این که بدون تحصیلات دانشگاهی وارد بازار کار شویم؟ واقعا انگیزه و هدف شما از ادامه تحصیل چیست؟ اجبار خانواده؟ ترس از آینده؟ کسب علم و دانش؟ ارتباط برقرار کردن با افراد جدید؟ و یا گرفتن مدرک رسمی؟ قدم اول آن است که انگیزه خود را از درس خواندن مشخص کنیم. توصیه ما این است که اگر می خواهید به شخصی آکادمیک، استاد دانشگاه و یا امثال این ها تبدیل شوید حتما درس بخوانید. با این حال اگر به خرید و فروش، بیزنس و پیشرفت های مالی علاقه دارید به بازار کار وارد شوید.
درس یا کار کدام بهتر است؟
خیلی ها می پرسند که چطور می توان پولدار شد؟ یا کدام را انتخاب کنم: درس یا کار ؟ من خودم از راه درس خواندن زندگی خود را بسیار تغییر دادم. من یک دوستی در دانشگاه استنفورد امریکا دارم که دکترا خوانده است، در کانادا زندگی می کند و ثروتمند است. شخص دیگری را می شناسم که در دانشگاه دیگر امریکا درس خوانده و متخصص مغز و اعصاب است. این ها هیچ کدام پشتوانه مالی نداشتند. این ها نمونه ای از انسان هایی هستند که درس خواندند و به هر جایی که می خواستند رسیدند. بر اساس تحقیقات اغلب افرادی که به موفقیت های بسیاری رسیده اند تحصیلات دانشگاهی داشته اند. البته این تحقیقات در خارج از کشور انجام شده است. از طرفی دیگر نمونه های بسیاری وجود دارد که با دیدن آن ها می توان گفت لزوما تحصیلات بالا منجر به موفقیت نخواهد شد. جیم ران گفته بود: ((آموزش رسمی ما را به درآمد می رساند اما خود آموزی باعث به دست آوردن ثروت می شود)). منظور من از درس خواندن صرفا گرفتن مدرک نیست. پس به طور کلی ما آدم هایی را داریم که پولدار نیستند و درس نخواندند. آدم هایی را داریم که پولدارند ولی درس نخواندند ولی خیلی زیاد آدم هایی را داریم که درس خواندند و به همه جا رسیدند. بنابراین پیچیدن یک نسخه واحد و انتخاب کوکورانه میان درس خواندن یا ورود به بازار کار برای همه از پایه غلط است. پس در پاسخ به سوالات این چنینی که کدام بهتر است درس یا حرفه، درس بهتره یا ارایشگری و یا این که درس بهتره یا هنر می بایست در ابتدا رسالت خود را پیدا کنیم و نباید از هیچ شخصی تقلید کورکورانه کنیم. پس در پاسخ سوال شما باید بگویم که می شود. اگر من توانستم پس می شود اگر خیلی ها خواستند پس شما هم می توانید.
درس یا حرفه کدام را انتخاب کنم؟
واقعا باید درس بخونیم یا نخونیم؟ یا اینکه درس یا حرفه ؟ کدامیک بهتر است؟ سوالی که بسیاری می پرسند. هر کسی می تواند به انتخاب و با توجه به هدف خودش ادامه تحصیل دهد. هر انسان موفقی قطعا گذشته سخت و پر چالشی داشته است. در حقیقت موفقیت آسان به دست نمی آید. اگر من توانستم درس بخوانم و از این راه به موفقیت و ثروت برسم قطعا شما هم خواهید توانست. زندگی افراد موفق می تواند انگیزه و الگوی شما باشد. من در رشته تحصیلی که درس خواندم شروع به کار کردم. در زمینه روابط مرتبط با موفقیت، روابط انسانی، تحلیل و تدریس موارد موفقیت، بیزنس و سرمایه گذاری کار کردم. تز دکتری حقوق من در زمینه یکی از استانداردهای سرمایه گذاری است. اکنون من می توانم به افراد ایده دهم که در چه زمینه هایی سرمایه گذاری کنند. اصول سرمایه گذاری نیاز به علم و داشتن تحصیلات دارد. اینکه مردم می گویند هر که ثروتمند است، دزدی کرده است، واقعیت نیست. افرادی که درس می خوانند می توانند به موفقیت در رشته خود در زمینه مالی هم برسند. مثل پزشکی که سالها درس خوانده است یا متخصص رشته حقوق که به خاطر تحصیلات و زحمات علمی به جایی می رسد. در واقع داشتن مدرک تحصیلی و در کنار آن به دست آوردن مهارت و تخصص بهترین حالت ممکن است و غالبا تمامی اشخاصی که در یک زمینه هم مدرک و هم مهارت دارند می توانند صاحب شغل شوند. پس ملاک مهم برای موفقیت افراد در زندگی و اشتغال کسب مدرک تحصیلی و در کنار آن آموختن مهارت می باشد. برای این که بتوانیم در شغل مورد علاقه خود مشغول به کار شویم می توانیم مدرک، مهارت و تخصص را در کنار هم داشته باشیم.
چرا باید درس بخوانیم؟
قطعا برای خیلی از شما این سوال به وجود می آید که چرا باید درس بخونیم؟ دوستان امروزه مردم مهاجرت را با کلید واژه ملکپور جست و جو می کنند چرا که این ناشی از تحصیلات و علاقه من به رشته تحصیلی ام است که باعث شده بتوانم در زمینه رشته تحصیلی خود مشغول به کار و موفق شوم. مهم دوست داشتن رشته تحصیلی است. این علاقه به رشته خیلی در انتخاب آن مهم است. علاقه من در رشته حقوق، من را به سمت استاد بزرگی در رشته حقوق کشاند. بهترین رشته برای شما رشته ای است که آن را دوست دارید و باور می کنید که در آن موفق هستید. در مورد رشته پزشکی نیز بسیار زیاد می پرسید. اما باید علاقه به رشته پزشکی را هم در نظر داشته باشید. از قدیم هم می گفتند که به ترتیب اول تجارت است، سپس وکالت و بعد طبابت. بعضی ها در رشته های IT، بیزنس، فیزیک و … درس خوانده اند و در رشته خود موفق اند. شما می توانید در مورد سرگذشت افراد موفق و رشته تحصیلی آن ها مطالعه نمایید. اثر باور داشتن، حرکت و فعالیت است. اشخاص باید به موفقیت خود باور داشته باشند. اگر فقط ده درصد از افراد تغییر کنند، جامعه ای موفق تر خواهیم داشت. پس بهترین کاری که می توانید انجام دهید، درس خواندن است. این را در دوستان و اطراف من و خودتان می بینید. در انتخاب اطرافیان خود دقت کنید. اشخاصی که منفی باشند، شما را هم منفی می کنند و انسان های مثبت اندیش نیز بالعکس. موفقیت انسانهای موفق به خاطر سواد و دانسته ها یشان است. می پرسید چه رشته ای بخوانیم؟ فقط رشته پزشکی ضامن موفقیت و خوشبختی شما نیست. باید به دنبال علاقه تان بروید. در کتاب کیمیاگر پائولو کوئلیو نوشته: گنج درونتان را پیدا کنید. درس بخوانید، اگر خسته شدید، در بین درس ها تنوع بدهید، موسیقی خوب گوش کنید و دوباره به کارتان و مطالعه تان بپردازید.
درس خواندن در ایران
اینکه بخواهید به موفقیت برسید، بدانید که شرایط و موقعیت اجتماعی و خانوادگی شما تعیین کننده نیست. شاید بگویید درس خواندن در ایران فایده ای ندارد. شرایط من را ببینید و درس بگیرید که از والدینم کمک نگرفتم. فراموش نکنید که غیرممکن نیز ممکن است. اگر به رشته تاریخ علاقه دارید، بهترین شخص در رشته تاریخ شوید. سپس برای مشاوره، تدریس و کارشناسی در بخش فرهنگی موسسات سازمان ملل دعوت می شوید و بهترین درآمد را هم دارید. هیچ گاه نگویید که درس خواندن چه فایده ای دارد. امید داشته باشید و مطمئن باشید که به خواسته تان می رسید. به طور قطع یکی از دلایل ما برای درس خواندن به دست آوردن شغل و درآمد مناسب می باشد. همان طور هم که گفتیم در بسیاری از موارد اگر کسی سواد نداشته باشد نمی تواند شغل مناسب و در نتیجه درآمد کافی داشته باشد. افراد بی سواد و کم سواد مجبور می شوند که به کارهای طاقت فرسا و با درآمد کم اکتفا کنند. در واقع بسیاری از مشاغل پر درآمد و خوب به سواد و تخصص نیاز دارند. از دلایل دیگر برای درس خواندن می توان به کسب جایگاه اجتماعی مناسب اشاره کرد. عموما در جوامع مختلف به افراد باسواد احترام زیادی می گذارند. بنابراین درس خواندن هم در آمد زایی و هم احترام دیگران را برای شما به همراه می آورد.
بهترین رشته تحصیلی و سخن پایانی
برم سرکار یا درس بخونم، درس بهتره یا ارایشگری و یا این که درس بهتره یا هنر ؟ سوالاتی بود که شما عزیزان مطرح نمودید و تا آنجا که می شد در این نوشتار برای شما عزیزان مورد بررسی قرار گرفت. وقتی شما هدفی را در زندگی و فعالیت های خود دنبال می کنید در حقیقت انجام کارها برایتان آسان تر خواهد شد. پس سعی کنید که برای تحصیل و درس خواندن خود نیز هدفی انتخاب کنید. انتخاب هدف و انگیزه شما را به درس علاقه مند خواهد کرد. هم چنین سعی کنید که بهترین اهداف را انتخاب کنید. توانایی ها و علایقتان را پیدا کنید و در راه رسیدن به رویاهایتان تلاش بسیار کنید. اگر فکر می کنید که در مسیر تحصیل مشکلاتی وجود دارد به دقت و اندیشمندانه آن ها را حل کنید. هر کس به شما ناامیدی می دهد، دارد بزرگترین سلاح را از شما می گیرد. هیچ سلاحی همچون امید نیست. این حرف ها فقط در طول یک شب عمل نمیکند. باید به کار بسته شود و در طول زمان جواب خواهد داد. پس هیچ گاه از درس خواندن دست نکشید.